(ΕΛΛΑΔΑ)Ενα 15χρονο κορίτσι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας..(διαδώστε το)

Έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:
Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!
Ένα ανασφάλιστο 15χρονο κορίτσι έχει άμεση ανάγκη ένα μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής με αναπνευστήρα τύπου BiPAP ST. Το κορίτσι νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο από τον Μάρτιο του 2014, με συμπτώματα πνευμονικής αιμορραγίας λόγω ιδιοπαθούς πνευμονικής αιμοσιδήρωσης και βρίσκεται σε ειδική φαρμακευτική αγωγή. Λόγω της πάθησης της αλλά και για να μπορέσει να βγει από το Νοσοκομείο και να μην κινδυνεύει τόσο κατά την διάρκεια του ύπνου, αλλά και κατά την διάρκεια των υποτροπών, πρέπει να υποστηρίζεται η αναπνοή της με τον προαναφερόμενο αναπνευστήρα. H μικρή ζει με την διαζευγμένη μητέρα της και η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να αγοράσουν το αξίας 3,500 ευρώ μηχάνημα. Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να αγοραστεί το μηχάνημα να μας ενημερώσει.
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 32 μήνες, έχει δεχτεί 30,000 ιατρικές επισκέψεις από πολίτες, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΚΕΥΗ 10:00-20:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
email mkiellinikou@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες για το ΜΚΙΕ μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας www.mkiellinikou.org
Ημερομηνία έκκλησης 22/07/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]