Οι όρκοι αγάπης επιστρέφονται! Οι προκαταβολές για διακοπές όχι!

Οι όρκοι αγάπης επιστρέφονται! Οι προκαταβολές για διακοπές όχι!Χωρίζεις λίγο πριν τις διακοπές, έχοντας ήδη πληρώσει εισιτήρια και ξενοδοχεία;
Κι ενώ εσύ ετοιμάζεσαι να τα ακυρώσεις όλα, μεγάλος αριθμός Γάλλων, Γερμανών, Βρετανών, Ισπανών και Ιταλών πηγαίνουν κανονικά διακοπές με τους πρώην τους για να μη χάσουν το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το ινστιτούτο OnePoll για λογαριασμό του ταξιδιωτικού ιστότοπου Lastminute.com, συνολικά το 23% των 5.000 ενηλίκων που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως έχουν βρεθεί στην κατάσταση αυτή.

Οι πιο πραγματιστές στο θέμα είναι οι Βρετανοί, αφού 39% δηλώνουν πως έχουν ήδη κάνει διακοπές με τον/την πρώην τους για να μην τις χάσουν, σε σύγκριση με το 24% των Ιταλών, το 21% των Ισπανών, το 16% των Γερμανών και το 15% των Γάλλων.

Μερικοί φτάνουν μάλιστα μέχρι και να παρατείνουν μια σχέση που ξέρουν πως είναι καταδικασμένη μόνο και μόνο για να μην ακυρώσουν διακοπές τις οποίες έχουν ήδη κλείσει.

Στο παιχνίδι αυτό οι Βρετανοί φαίνεται πως είναι οι πιο δυνατοί: 38% δηλώνουν πως έχουν βιώσει μια τέτοια κατάσταση, σε σύγκριση με το 25% των Ιταλών, το 19% των Ισπανών, το 14% των Γάλλων και το 13% των Γερμανών.

Οι Γάλλοι έχουν μάλλον την τάση να φεύγουν διακοπές με τον/την αγαπημένο/η τους και να τον/την εγκαταλείπουν μόλις βρεθούν εκεί, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση. Η συμπεριφορά αυτή αφορά περισσότερο τις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες.

Συνολικά, το 13% των Γάλλων είπαν πως διέκοψαν τη σχέση με το/τη σύντροφό τους στον τόπο των διακοπών τους, σε σύγκριση με το 12% των Ισπανών, το 11% των Βρετανών, το 10% των Ιταλών και μόλις το 4% των Γερμανών.

Το βραβείο του θράσους ανήκει πάντως στο 14% των Γάλλων οι οποίοι λένε πως έφυγαν για διακοπές με τον/την πρώην, ενώ είχαν ήδη ένα/μία νέο/α σύντροφο, που περίμενε να επιστρέψει.
πηγη briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]