ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βρες μεταχειρισμένο ΙΧ με λίγα χιλιόμετρα σε καλή τιμή (πίνακας)

Βρες μεταχειρισμένο ΙΧ με λίγα χιλιόμετρα σε καλή τιμή (πίνακας)Αισθάνεστε ποιο αισιόδοξοι για το μέλλον; Θα σκεφτόσασταν ακόμη και την αγορά ενός μεταχειρισμένου ΙΧ με λίγα χιλιόμετρα σε καλή τιμή; Τα πώς και τα που, θα τα διαβάσετε στη συνέχεια. Όπως, στη συνέχεια, θα βρείτε και έναν αναλυτικό κατάλογο με 89 οχήματα για όλα τα …κυβικά και τα γούστα.

Τα οχήματα θα βγουν προς πώληση μέχρι το τέλος του μήνα. Άρα, έχετε λίγες ημέρες στη διάθεσή σας για να βρείτε κάποιο μοντέλο που ενδεχομένως σας ενδιαφέρει. Γεγονός είναι ότι ο κατάλογος περιλαμβάνει τα πάντα: από 1600άρια, μέχρι ΙΧ με κινητήρα άνω των 3000 κυβικών. Την τιμή θα την μάθετε από τους εμπλεκόμενους.
Πολλοί και πολλές από τους οποίους, αγόρασαν κτίρια και Ι.Χ. μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης, αλλά κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της "διαδρομής" δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να τα χάσουν, δηλαδή να τα επιστρέψουν στις εταιρίες leasing. Μία από αυτές είναι και η Η ΕΘΝΙΚΗ LEASING ΑΕΧΜ. Το fpress.gr και στο παρελθόν σας έχει ενημερώσει για τις προθεσμίες πώλησης οχημάτων. Το ίδιο κάνει και τώρα.
Έως τις 30 Απριλίου, η Εθνική Leasing δέχεται δεσμευτικές προσφορές για 89 επιβατικά αυτοκίνητα που διαθέτει προς πώληση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα οχήματα, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμοδίους της Εταιρείας, δεδομένου ότι αυτά πωλούνται ως είναι και ευρίσκονται. Χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμές πώλησης, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ξεκινούν από χαμηλά επίπεδα, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρίες από τη μία έχουν ήδη εισπράξει μέρος του τιμήματος και από την άλλη τα ι.χ. είναι μεταχειρισμένα, άρα φθηνότερα. Βέβαια δεν βάζουμε το χέρι μας στο ευαγγέλιο, αλλά αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να αγοράσει κάποιο δεν χάνει και τίποτα να ρωτήσει έχοντας την σχετική πληροφόρηση
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]