Δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές της Πάτρας

Δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές της ΠάτραςΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες της δολοφονίας 24χρονου αλβανού κρατουμένου από 32χρονο ομοεθνή του, που σημειώθηκε το πρωί της Μ.Πέμπτης σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών.
Οι δύο κρατούμενοι συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ο ένας από αυτούς, με τη χρήση αυτοσχέδιου μαχαιριού, κατάφερε χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, ο οποίος τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχή, φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, που εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία.
Ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παράλληλα διενεργείται για προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]