Έξοδος με άστατο καιρό

Με άστατο καιρό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία κυμαίνεται στα περσινά επίπεδα, με την κίνηση αυτή την ώρα να είναι ομαλή στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα και την κορύφωση να αναμένεται από το μεσημέρι. Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας με απαγόρευση κίνησης φορτηγών άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου έως τις 4 μετά το μεσημέρι. Εν τω μεταξύ από τις αρχές της Μεγάλης Βδομάδας καταγράφεται αύξηση έως και 3,5 λεπτά το λίτρο στη τιμή της βενζίνης.

Αυξημένη η κίνηση και στα λιμάνια, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και τους σταθμούς των ΚΤΕΛ όπου θα δρομολογηθούν περισσότερα λεωφορεία καθώς οι πληρότητες φτάνουν προς όλους τους προορισμούς το 100%. 

Αυξημένη κατά 30% είναι και η κίνηση στα τρένα, όπου για την κάλυψη των αναγκών προστίθενται επιπλέον βαγόνια στους συρμούς. Ωστόσο, προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των σιδηροδρομικών από το Μεγάλο Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Για όσους μείνουν στην πόλη, με μικρότερη συχνότητα θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων και  των τρόλεϊ. Στο μετρό, σήμερα και αύριο, δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων.

Κρύο, βροχές και καταιγίδες τα χαρακτηριστικά του καιρού κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα εμφανίσει βελτίωση από το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρχει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα ανέβει. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]