«Η γοητεία μια συντριβής» του Δημήτρη Μάρδα στο Μακρυγιάννη

 
Το βράδυ του Σαββάτου,  12 Απριλίου 2014 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας παρουσιάστηκε από τους εκλεκτούς δημοσιογράφους Νίκο Στάμο και Άρη Ραβανό το βιβλίο του συγγραφέα ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΔΑ, «Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ», σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Ηπείρου και τις εκδόσεις Καστανιώτη και συντόνισε η κ. Βανέσσα Πανταζή.Ο συγγραφέας, καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μίλησε για το βιβλίο του στο οποίο με
μυθιστορηματικό τρόπο και εξαιρετική πλοκή, αναφέρεται στα οικονομικά σκάνδαλα, στη διαπλοκή και στην κρατική διαφθορά που ενδημούν τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας.
Τόσο ο ίδιος ο συγγραφέας, όσο και οι προσκεκλημένοι μας δημοσιογράφοι, συμμετείχαν στην άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου, και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού, που με ζωηρό και διαρκές ενδιαφέρον ζήτησε και άκουσε τις απόψεις τους για την οικονομική κρίση, την πάταξη  της διαφθοράς και το μέλλον της χώρας μας.
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης, τον κ. Δημήτρη Μάρδα, τον κ. Νίκο Στάμο και τον κ. Άρη Ραβανό καθώς επίσης και τους φίλους που παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]