ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Ζίτσα(βίντεο)

Σε συγκέντρωση κατοίκων στη Ζίτσα  μίλησε εχθές  το βράδυ ο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Πριν την αφιξή του στη Ζίτσα παραβρέθηκε  στο πολιτικό μνημόσυνο για τη μαχήτρια του ΔΣΕ, Δήμητρα Τσατσάνη, στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων. Την εκδήλωση τιμής και μνήμης στον τάφο της μαχήτριας οργάνωσε η ΚΟ Ζίτσας του ΚΚΕ και μίλησε ο γραμματέας της Οργάνωσης, Σωτήρης Ζώτος. 


Τη συγκέντρωση  στη Ζίτσα άνοιξε με την ομιλία του  ο Σωτήρης Μανούσης, υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ακολούθησε  η Όλυ Τζουμάνη, υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Νίκος Έξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ. 



Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε  μεταξύ άλλων πως ένα  ενισχυμένο ΚΚΕ θα είναι και η εγγύηση για καλύτερες μέρες  ,ενώ αναφερόμενος στον λαό της  περιοχής (αγρότες ,κτηνοτρόφους ,αμπελουργούς)υπογράμμισε πως έχει μεγάλη πείρα που πρέπει να την «κεφαλοποιήσει» στις ερχόμενες εκλογές. 

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην θριαμβολογία της κυβέρνησης για τα μνημόνια που τελείωσαν ,τονίζοντας πως όχι μόνο  πως δεν πρόκειται να  καταργηθούν τα αντιλαϊκά μέτρα αλλά θα έρθουν κι άλλα– άσχετα αν  αυτά θα ονομάζονται «μνημόνια», «νόμοι» ή «κοινοτικές οδηγίες».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]