(ΕΛΛΑΔΑ)Τραγωδία σε λούνα παρκ - Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι

Ανείπωτη τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό. Το ανέμελο παιχνίδι δύο παιδιών μετατράπηκε σε θρήνο, καθώς ένα 13χρονο αγοράκι σκοτώθηκε και η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά. 

Παρά την κακοκαιρία, το λούνα παρκ λειτουργούσε κανονικά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα αδελφάκια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή  μπάλα σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε μπουρίνι και πήρε την μπάλα με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα του πάρκου.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Οπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο , το 13χρονο αγόρι όταν διακομίστηκε ήταν ήδη νεκρό ενώ η αδελφούλα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς διαγνώσθηκε με βαριά θλάση στον πνεύμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  έχουν γίνει 3 συλλήψεις, του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και δύο υπαλλήλων οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα  Ελληνικού. Τα αίτια του τραγικού θανάτου διερευνώνται από την αστυνομία.
πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]