Αυτή είναι η παρουσιάστρια που είχε τον πίνακα του Ρούμπενς

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται η 40χρονη παρουσιάστρια ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής και διακίνησης του πίνακα «Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου» του Φλαμανδού ζωγραφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς.

Σήμερα η εφημερίδα espresso δημοσιεύει τη φωτογραφία της. Πρόκειται για παρουσιάστρια μικρού τηλεοπτικού σταθμού. Υπενθυμίζεται πως ο πίνακας είχε κλαπεί το 2001 από το μουσείο της Γάνδης και εντοπίστηκε χθες σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα. Ως συνεργός της έχει συλληφθεί και ένας 65χρονος παλαιοπώλης από την Πλάκα ο οποίος φέρεται να συνεργάσθηκε μαζί της για την πώληση του πίνακα, που θεωρείται ανεκτίμητης αξίας, σε Ελληνες και αλλοδαπούς επιχειρηματίες! Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Ελληνες αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας ο πίνακας εκλάπη κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο μουσείο , κι από τότε οι έρευνες της Ιντερπολ για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες. Πριν μερικές εβδομάδες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πληροφορίες από τον ιδιωτικό αστυνομικό Γιώργο Τσούκαλη ότι ο συγκεκριμένος πίνακας βρίσκεται στην χώρας μας και επιχειρείται να πουληθεί από δύο ιδιώτες έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι «δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή του πίνακα αλλά της τον έδωσε για δώρο ένας Ιταλός φίλος της στην διάρκεια διακοπών της, το 2003, στην Ρόδο».
Επίσης ανέφερε ότι «δεν γνώριζε την αξία του πίνακα και ότι προσπάθησε να τον πουλήσει τους τελευταίους μήνες επειδή είχε οικονομικά προβλήματα».

πηγη iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]