Ο πολιτικός, το facebook και το... παγωτάκι

Φαίνεται πως ο γνωστός και τηλεοπτικός πολιτικός... την έχει καταβρεί με το facebook! Αν και παντρεμένος (και μάλιστα με όμορφη σύζυγο) δείχνει πως... δεν μασάει!
Μόνο που τα μηνύματά του είναι λίγο περίεργα και κάποιοι από τους φίλους του (και έχει και πολλούς λόγω της πολιτικής του ιδιότητας) εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους! Ιδιαιτέρως, όταν ο πολιτικός εξομολογήθηκε στο Διαδίκτυο πως...
«είναι καταχρεωμένος και έχει πέσει πολύ ψυχολογικά»! Και συμπλήρωνε αμέσως: «Θέλω κάτι να με ανεβάσει»!

Άγνωστο παραμένει αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο (σε σχέση με την οικονομική του κατάσταση) ή το έγραψε με μοναδικό στόχο να... παρασύρει σε «ερωτική παγίδα» νεαρή που θα τον λυπόταν και θα ανταποκρινόταν στην πρόσκλησή του για το «ανέβασμα»!



Ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει γίνει «γνωστός» στους κύκλους των νεαρών κοριτσιών που χρησιμοποιούν καθημερινά το facebook, την πιο διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Και αυτό γιατί τα αιτήματα «φιλίας» που κάνει είναι... δεκάδες! Και τα περισσότερα σε νεαρές που χρησιμοποιούν το facebook! Με τις οποίες κάνει απίστευτους διαλόγους, τέτοιους που κάποιες φορές (αν κρύψεις τη φωτογραφία) νομίζεις πως τα κείμενα γράφονται... από έφηβο!

Έγραφε σε μία: «Θέλεις να έρθεις εδώ που είμαι να σε κεράσω παγωτάκι»;

Αν κρίνουμε, πάντως, από το ρυθμό των «αναρτήσεων» των σχολίων του, εκτιμούμε πως αφιερώνει τουλάχιστον δύο ώρες ημερησίως στο Διαδίκτυο! Και οι προτάσεις του είναι τόσο «τολμηρές» που έτσι και την «πατήσει» με κάποια από τις συνομιλήτριές του θα γίνει... πανελλαδικά ρεζίλι!

http://neatoday.blogspot.com/2011/05/facebook_29.html
http://www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]