Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Στην εκκλησία των Φραγκάδων στα Ιωάννινα, έκανε Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος σήμερα μεταβαίνει στην Κέρκυρα για να γιορτάσει το Πάσχα στον Ναυτικό Σταθμό του νησιού.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε Ανάσταση στην Ύδρα, όπου μετέβη την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε Ανάσταση στο Ναύπλιο και σήμερα μεταβαίνει στην Τρίπολη, προκειμένου να παρακολουθήσει τις παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την 124η ΠΒΕ (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης), όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Στην Αθήνα παραμένει η γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται στην Αταλάντη.
Στα Χανιά βρίσκεται η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όπου περνά οικογενειακά το Πάσχα, ενώ ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε το ακριτικό χωριό, Δολό, στην Πωγωνιανή, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για να περάσει τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια του.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]