ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΗ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟ.

Η Μαρία ανοίγοντας την εκπομπή είπε ότι ο Φώτης θα απουσιάζει για λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους.“Να σας πω ότι ο Φώτης δεν θα είναι σήμερα μαζί μας. Έχει κάποιους προσωπικούς λόγους και δεν μπορεί, αλλά θα είναι μαζί μας ένας φίλος αγαπημένος που κάνει πολλή πλάκα και μπορούμε να μοιραστούμε το “Φώτης και Μαρία Live” μαζί του”, ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου.
Την ίδια στιγμή όμως, σύμφωνα με την “Εσπρέσο”, ο παρουσιαστής περνούσε από κόσκινο από τους γιατρούς σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο το πρωί, με κατάπτωση, έντονη δυσφορία και πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη που τον οδήγησε σε μορφή πνευμονίας.
Ήδη από την Πέμπτη όποτε έφτασε ο παρουσιαστής στο Παρίσι, αισθανόταν ατονία και ρίγη. Αργά το βράδυ παρουσίασε 38 πυρετό, κάτι που προσπάθησε να αντιμετωπίσει ύστερα από υπόδειξη γιατρού με αντιπυρετικά. Παρ' όλα αυτά ο πυρετός συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε μέχρι και 40!
οι φίλοι που είχε στο Παρίσι και τον φρόντιζαν τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπό τακτική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί το είδος του βακτηρίου που του προκάλεσε την κατάσταση αυτή.
Τόσο η Μαρία Μπακοδήμου όσο και συνεργάτες του στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικοί χθες βράδυ αφού η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο πυρετός έχει πέσει στο 38 και οι γιατροί ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν εντοπίσει το βακτήριο που τον γονάτισε.


πηγη  http://www.thebest.gr/
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/63462

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]