ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφώρ και θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμο θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαρης βροχής στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




http://www.radio9.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]