ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΘΕΑ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!Στην τελική ευθεία μπήκε, μετά από αρκετή καθυστέρηση, η διαδικασία παραχώρησης έκτασης στο ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων, για τη δημιουργία κλειστής Θεραπευτικής κοινότητας στην πόλη.
Το κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό είναι το  κτίριο της παλιάς Γαλακτοκομικής Σχολής.Όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου απο τον Πρόεδρο της ΚΕΘΕΑ κ.Παπαχρήστο ,tο κτίριο της παλιάς Γαλακτοκομικής Σχολής είναι το μόνο που δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να μας φιλοξενήσει»
.«Ήδη τα αιτήματα που υπάρχουν από όλη την Ήπειρο για απεξάρτηση είναι μεγάλα και τους παραπέμπουμε σε άλλες κοινότητες στην Ελλάδα» ανέφρε παράλληλα ο κ. Παπαχρήστου.
Δυσαρέσκεια εξέφρασαν πολλοί Γιαννιώτες μετά την αποκάλυψη του πορίσματος  του Γενικού Επιθεωρητή Λέανδρου Ρακιντζή για τον Οργανισμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ),σύμφωνα  με το οποίο διαπιστώθηκαν μεγάλες ατασθαλίες ,σπατάλες ,κακοδιαχείρηση και χρέη που ανέρχονται στα 37,5 εκ.ευρώ!Η έρευνα κράτησε 10 μήνες και προκύπτει ότι ο ΟΚΑΝΑ «απορροφά περισσότερους πόρους για τη συντήρησή του παρά για τις υπηρεσίες που προσφέρει».

πηγη http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]