ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Η ΖΕΤΑ ΣΤΟΝ ΜIΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ?

Το μεγαλύτερο ελάττωμά του για το οποίο του γκρινιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που μίλησε (ακόμα μία φορά) για την σχέση του και τον τρόπο που απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα, μαρτύρησε την μεγαλύτερή του σκανδαλιά. Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο κανάλι MAD, που θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «είμαι αρκετά ακατάστατος και ασυγύριστος στο σπίτι και η Ζέτα μου γκρινιάζει γι’ αυτό»!
Όπως πρόσθεσε, όμως, προσπαθεί να βελτιωθεί, με την αγαπημένη του να τον βάζει στο... σωστό δρόμο.
«Είπα αβίαστα και απροβλημάτιστα αυτά που νιώθω και δεν είχα κανένα λόγο να το κρύψω γιατί δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση και επειδή υπάρχει κάτι αληθινό και ουσιαστικό και χαίρομαι γι’ αυτό», είπε ο Μιχάλης απαντώντας για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για την σχέση του την βραδιά της απονομής του πλατινένιου δίσκου του.
Όσο για την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια; Όπως εξομολογήθηκε, τον βρήκε απροετοίμαστο και αρκετά αμήχανο, ωστόσο, ελπίζει πως σε λίγο καιρό ο «θόρυβος» θα καταλαγιάσει.
Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την μεγαλύτερη σκανδαλιά που έκανε όταν ήταν έβηφος και την κρατούσε κρυφή από τους γονείς του: «κάποια Σάββατα που ήταν κλειστή η πόρτα του δωματίου φιλοξενούσα την κοπέλα μου στο σπίτι, που έμπαινε από την βεράντα», είπε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]