ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ EUROVISION ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Μη αποδεκτές χαρακτήρισε η ΕΡΤ τις επανεξετάσεις των τραγουδιών του Γιάννη Σαββιδάκη και του Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκλείοντάς τους οριστικά από την φετινή Eurovision! Εκτός διαγωνισμού μένουν επίσης ο ράπερ BO και οι Νόμισμα.
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το σχετικό δελτίο Τύπου της κρατικής τηλεόρασης αναφέρει μεταξύ άλλων ως αιτιολογία πως «υιοθετήθηκε η άποψη της ανάδειξης των ανερχόμενων καλλιτεχνών, με δεδομένη την παρούσα τάση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».
 Ok, να το δεχτούμε αυτό για τους ανερχόμενους και να καταλάβουμε γιατί έμεινε εκτός ο Σαββιδάκης. Οι υπόλοιποι όμως; Δεν είναι ανερχόμενοι ο Θεοχάρης, ο BO και οι Νόμισμα;
«Η ΕΡΤ αποφάσισε να απευθυνθεί σε μεγάλες δισκογραφικές που έχουν την γνώση και την εμπειρία παρόμοιων διοργανώσεων», συνεχίζει το ίδιο δελτίο Τύπου και δημιουργεί νέα ερωτηματικά μιας και ο Ιωαννίδης και ο ράπερ BO ανήκουν στην «Heaven» μία από τις εταιρείες με «μεγάλα» ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.
 Έτσι, στον εθνικό τελικό -που θα γίνει περί τα τέλη Φεβρουαρίου- την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovisionτου 2011 θα διεκδικήσουν οι: Βαλάντω Τρύφωνος, Κόκκινα Χαλιά, Τριμητόνιο, Λούκας Γιώρκας, Αντιγόνη Ψυχράμη και Νίκη Πόντε.
 http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]