ΙΩΑΝΝΙΝΑ:46χρονος μετέφερε με βυτιοφόρο βοθρολύματα τα οποία και έριξε σε αγροτικό δρόμο στο Σταυράκι ΔΕΥΑ Άρτας: Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος (ΕΛΛΑΔΑ) Στοχευμένες έρευνες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Zeppelin», για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας  Τα νέα παιδιά γυρίζουν την πλάτη στις καταχρήσεις Δείτε μας στο You Tube

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Παρά τις δυσκολίες η καλαματιανή καπνοβιομηχανία «Καρέλια» όχι μόνο συνέχισε και το 2010 να είναι κερδοφόρα, αλλά αύξησε σημαντικά το μερίδιό της στην αγορά (9,46%). Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η Βίκυ, ο Ανδρέας και ο Στάθης Καρέλιας αναφέρθηκαν στο νέο τοπίο που διαμορφώνει στην Ελλάδα η μείωση του όγκου των πωλήσεων λόγω της αύξησης της τιμής των τσιγάρων και της απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, ενώ επεσήμαναν τις σημαντικές εξαγωγικές επιδόσεις της εταιρείας.
Το μεγάλο επίτευγμα του 2010, όπως τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, είναι ότι η «Καρέλιας» έγινε η πρώτη αλλοδαπή εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία από πλευράς πωλήσεων και μεριδίου αγοράς (16,6%). Όπως τονίστηκε, οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 50%, ενώ ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα στις αγορές της Τουρκίας, της Αλβανίας και της Αιγύπτου. Γνωστοποιήθηκε, τέλος, ότι η «Καρέλιας» υπέγραψε συμφωνία για την είσοδό της στην ιαπωνική αγορά από τις αρχές του 2011.


(toblogtonkirion)

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου