ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες τοπικές νεφώσεις, εξασθενημένους ανέμους, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε για σήμερα Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 14 στη Δυτική Ελλάδα και από 5 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ασθενείς άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες, θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15-16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, από νότιες διευθύνσεις στο Σαρωνικό και από βόρειες διευθύνσεις στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12-13 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]