Σε καλά χέρια το σκυλάκι που βασανίστηκε στην Αρτα Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ΟΑΕΔ: Από σήμερα έως την 1η Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το εποχικό βοήθημα Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την τοποθέτηση απινιδωτών σε χώρους μαζικής άθλησης και συνάθροισης Αυξήθηκαν οι γάμοι και τα Σύμφωνα Συμβίωσης αλλά μειώθηκαν οι γέννες (ΗΠΕΙΡΟΣ)Ιωάννινα:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ Για το Ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων τον Οκτώβριο του 1943

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης από το Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλευόταν η Δέσποινα Βανδή.

Μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της, όπου σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό της Σ. Αδαμίδη πρέπει να ξεκουραστεί για αρκετές ημέρες, προτού επιστρέψει πλήρως στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Κατά την διάρκεια της εξόδου της από την πλαϊνή πλευρά του νοσοκομείου, στην είσοδο και έξοδο των ασθενοφόρων, βρισκόταν δίπλα της ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος πριν βοηθήσει την Δέσποινα, τοποθέτησε στην πίσω πλευρά του πολυτελούς τζιπ, τις αποσκευές της.

Έτσι, η ερμηνεύτρια θα συνεχίσει την αποθεραπεία της στην ζεστασιά του σπιτιού και της οικογένειάς της.   

Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, η Δέσποινα Βανδή ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, την στιγμή μάλιστα που βρισκόταν στην σκηνή του Vox.

Όπως μάλιστα σας αποκάλυψε το star, η Δέσποινα έφθασε στο σημείο να «λυγίσει» στην σκηνή, καθώς ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την στιγμή που η Δέσποινα ανακοίνωσε στο κοινό της ότι δεν αισθάνεται καλά.

Αν και της ήταν εξαιρετικά δύσκολο, συνέχισε κανονικά και ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Το ιατρικό επιτελείο έκανε λόγο για μία άψογη και εξαιρετικά συνεργάσιμη ασθενή, που δεν έχει καμία σχέση με το απρόσιτο που χαρακτηρίζει πολλούς συναδέλφους της. 
 
(star.gr)

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου