ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ?

Τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY;
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY είναι αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το κάπνισμα. Κάθε φορά που ετοιμάζεστε να ανάψετε ένα τσιγάρο, μπορείτε αντ’ αυτού να “καπνίσετε” ένα ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY. Θα σας προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση, αλλά χωρίς πίσσα και καπνό.

Γιατί είναι καλύτερο από το τσιγάρο;
Είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότερες βλάβες που προκαλούνται από το κάπνισμα, προκαλούνται εξαιτίας της καύσης του καπνού, του χαρτιού και της κόλλας. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY δεν χρησιμοποιεί φωτιά, δεν καίγεται και έτσι δεν περιέχει πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα και τις υπόλοιπες 3000+ ουσίες, εκ των οποίων περίπου 40 έχουν βεβαιωθεί ως καρκινογόνες.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω πραγματικά παντού;
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY δεν καίγεται και δεν περιέχει καπνό. Εκλύει μόνο αβλαβή ατμό που μοιάζει με καπνό, όμως δεν είναι. Έτσι δεν προκαλεί παθητικό κάπνισμα και άρα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παντού. Σε αεροπλάνα, πλοία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, χώρους εργασίας. Σημειώστε επίσης ότι δεν μυρίζει ούτε αφήνει μυρωδιές σε ρούχα, στόμα, αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.

Καλά όλα αυτά. Αλλά θα με ικανοποιεί σαν τσιγάρο;
Απόλυτα. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY χρησιμοποιεί φίλτρα τελευταίας γενιάς που μιμούνται τα τσιγάρα τέλεια.

Κοστίζει;
Ναι, το μισό από τα τσιγάρα.

Εγώ δεν καπνίζω. Να το δοκιμάσω;
Όχι, Ποτέ. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY απευθύνεται μόνο σε καπνιστές άνω των 18 ετών. Όμως, σίγουρα έχετε γνωστούς καπνιστές. Δωρίστε τους ένα NJOY. Είναι το πιο πολύτιμο δώρο και θα σας ευγνωμονούν για αυτό.

Γιατί NJOY και όχι μια άλλη μάρκα;
Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα NJOY είναι πρώτα σε πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Τυχαίο? Όχι. Αγοράζοντας το ηλεκτρονικο τσιγαρο NJOY αγοράζετε ποιότητα και εμπιστοσύνη. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο και η μόνη που έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια για να εξετάσει όχι μόνο το περιεχόμενο των φίλτρων της αλλά και τον εισπνεόμενο ατμό σε αξιόπιστα ανεξάρτητα εργαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]