ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Όταν κανείς ακούει ιστορία για φαντάσματα, η πρώτη του σκέψη είναι εγκαταλελειμμένοι ή απομακρυσμένοι πύργοι στη Μεγάλη Βρετανία.

Οπότε, θεωρητικά, δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει το αποτέλεσμα μιας έρευνας που δείχνει ότι πολλοί Βρετανοί πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή. Ελάτε, όμως, που δεν είναι απλά πολλοί αλλά... η πλειοψηφία, καθώς -σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων από το «μεγάλο νησί»- δύο στους τρεις Βρετανούς πιστεύουν στα φαντάσματα ενώ ένας στους πέντε δηλώνει μάλιστα ότι έχει νιώσει και… την παρουσία του!
Η έρευνα έγινε από τη Δρ. Πένυ Σαρτόρι, ειδήμων μεταθανάτιας εμπειρίας στη Βρετανία επ’ αφορμή της πρεμιέρας της νέας μεταφυσικής ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.
Σύμφωνα με άλλα αποτελέσματα της έρευνας, το 35% των Βρετανών δήλωσαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη του παραδείσου, το 22% ότι θα μετενσαρκωθούν όταν πεθάνουν και το 58 % ότι πιστεύουν οι αγαπημένοι τους που έχουν φύγει από τη ζωή βρίσκονται μαζί τους με τη μορφή πνεύματος.
«Βλέπουμε σημαντική αύξηση στους ανθρώπους που έχουν ζήσει μεταθανάτιες εμπειρίες» λέει η Δρ. Σαρτόρι.
Το ωραίο είναι πάντως ότι οι βρετανοί δεν δηλώνουν απλά ότι πιστεύουν στα φαντάσματα αλλά αποκαλύπτουν και την προτίμησή τους στο ποιο φάντασμα θα ήθελαν να… συναντήσουν. Πρώτη και καλύτερη, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Αϊνστάιν να ακολουθεί με διαφορά.
Αναλυτικά η δεκάδα των «αγαπημένων» φαντασμάτων των Βρετανών:
1. Πριγκίπισσα Νταϊάνα
2. Άλμπερτ Αϊνστάιν
3. Μέριλιν Μονρό
4. Φρέντι Μέρκιουρι (η «φωνή» των Queen)
5. Αδόλφος Χίτλερ
6. Μάικλ Τζάκσον
7. Έλβις
8. Ουίνστον Τσόρτσιλ
9. Γκάντι
10. Τζον Λένον


http://www.pamepreveza.gr/
http://www.typos.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]