ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ...ΜΟΥΣΕΙΟ

Η παλαιότερη ελληνική σοκολάτα, η σοκολάτα Παυλίδη, γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της. Η γνωστή σοκολατοποιία δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν από κοντά μία μοναδική, «σοκολατένια» εμπειρία, σ’ ένα Μουσείο διαφορετικό από όλα τα άλλα, στο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη. Οι επισκέπτες του μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης σοκολάτας Παυλίδη, από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη, που φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.
Όσο για τους μικρούς επισκέπτες, αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Το Μουσείο Σοκολάτας, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσει στις 29 και 30 Ιανουαρίου ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη, Πειραιώς 135, Αθήνα, από τις 10:00 έως 20:00



http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]